Praktické doplňky

05.06.2013 20:42


Pratelné separační pleny

Jsou opakovan použitelné. Jsou vyrobeny z fleecu a jsou určeny pro větší pocit sucha na zadečku. U plen, které již sami mají uvnitř pleny fleesovou vkládací vrstvu pleny nejsou nutné.

 

Jednorázové separační pleny

Slouží k zachycení stoličky. Pro velmi snadnou manipulaci! Pokud jsou jen počurané, mohou se opakovaně prát. Jinak je můžete spláchnout do záchodu jsou 100% rozložitelné.

 

Vkládací sací pleny

Pro zvýšení sací schopnosti plen. Vhodné na noc, na cesty i více čurající děti. Doporučujeme zejména vkládací pleny bambusové.

 

Síťka na prádlo

Usnadní Vám manipulaci s plenkami. Umístíte ji do kyblíku na pleny a až bude naplněná, jen ji rozepnutou vložíte do pračky. Využijete ji také při manipulaci s intimními látkovými vložkami i na praní velmi jemného prádla.

 

Kyblík na pleny

Na skladování plen. Žijete-li v malém byt je nejvhodnější kyblík s pevně přilehlým víkem.

 

Pytel na použité pleny

Voděodolný pytel, v kterém skladujete plenky na cestách. Liší se velikostí i způsobem zapínání. Je pratelný a vydrží Vám po celou dobu látkování dítěte. Doporučujeme.

 

Snappi sponka

Slouží k uchycení plen. Zda-li ji potřebujete do své výbavičky se dozvíte u jednotlivých typů plen. Hodí se i na čtvercové a vícevrstvé pleny.
 

—————

Zpět


Kontakt

Půjčovna plenek

Benešov 4
Benešov
67953


+420.737444219